Sluit
Sluit
Sluit

De lekkerste winterbieren

De winter komt er aan… Dé periode om van winterbieren te genieten! Winterbier is geen bierstijl, maar een categorie die doorgaans bestaat uit rijke, volle en wat kruidige bieren. De meeste winterbieren zijn ook wat hoger in hun alcoholpercentage. Laat je deze winter dus lekker opwarmen door onze selectie aan bijzondere winterbieren. 

Hartverwarmende winterbieren: Porter, Stout & Quadrupel

Deze bieren zijn spannend en avontuurlijk. Maak je dus klaar voor bieren met extreme smaaksensaties! Met alcoholpercentages die oplopen tot boven de 10% houden deze bieren je deze winter lekker warm. 

Donkere winterbieren: Bruin bier & Bockbier

Deze bieren passen perfect bij de herfst én de winter. Als het buiten donker en koud is, geeft dit bier je een warm gevoel van binnen. Ontdek de verwarmende zoete toetsen en aardse tinten van deze winterbieren.

Kruidige en traditionele winterbieren: Blond, Amber & Saison

De romige, kruidige en lichtzoete smaak van de amberkleurige bieren helpen je door de guur en kou van de wintermaanden heen. En welk bier kan dit nou beter dan Guur & Kou van brouwerij De Molen? Ook KEREL Kaishaku, een blond bier met een wijnachtig karakter, is een goede opwarmer.  Avec Les Bons Voeux is een van de winterfavorieten van onze biersommelier Rick Kempen. Ook dit bier is het proeven dus zeker waard! 

De lekkerste winterbieren samen in een pakket

De weg kwijt tussen al deze winterbieren? Geen zorgen. Ons winter bierpakket bestaat uit een heerlijke selectie winterbieren die jou ontgetwijfeld de winter door krijgt. Het pakket is verkrijgbaar als 12, 18 of 24-pack.

 

Dit bierpakket bevat: Uiltje Sgt. Nightvision, Maximus Arcticus, De Molen Guur & Kou, Weihenstephaner Korbinian, Dupont Avec Les Bons Voeux, DAVO Darkness, BRLO Baltic Porter, Thornbridge Cacao Wonderland, Van Moll Quadrophenia, Stone Xocoveza Tres Leches, Uiltje F*ck de kerstboom staat in de fik & Omer Vander Ghinste Blond 

 

Benieuwd naar jouw smaakprofiel?

De bierstijlen van deze bieren vallen allemaal binnen een van onze zes smaakprofielen. De smaakprofielen kunnen je helpen wanneer je de weg kwijt bent tussen al die bijzonere bieren. Erg handig, want bieren binnen jouw smaakprofiel hebben een grote kans om bij jou in de smaak te vallen. Een mooi punt om je ontdekkingsreis te starten dus! Ben je nog niet bekend met jouw smaakprofiel? Doe dan de smaaktest!

Back to top