Sluit
Sluit
Sluit

Stone Brewing Company

Stone Brewing Company

 

Stone Brewing

Stone Brewing belichaamt de bierrevolutie als geen ander. In 1996 is de brouwerij op microbasis gestart met slechts twee medewerkers. Vandaag is het een van de grootste craft brouwerijen van Amerika. De brouwerij staat bekend om de compromisloze en unieke bieren. De twee grootste bier-websites BeerAdvocate en RateBeer hebben Stone Brewing uitgeroepen tot ‘World Class Brewery’. Daar blijft het niet bij, ze zijn ook tot ‘All time top brewery on Planet Earth’ uitgeroepen.   

 

Proef het nú zelf

Dankzij Dare to Drink Different kun je deze Amerikaanse topbieren nu zelf proberen. Dat is alleen al episch omdat Stone Brewing wordt gezien als de uitvinder van de West Coast IPA. Een bier dat de rol van hop in bier opnieuw heeft gedefinieerd. 

 

Unieke brouwerij

Stone Brewing is een unieke brouwerij met een mooi portfolio aan uiteenlopende bieren. Wij kozen voor een aantal specials en de befaamde bieren als: Stone Arrogant Bastard Ale, Tangerine Express, Go to IPA, IPA, Hazy IPA, Delicious IPA en Buenaveza Salt & Lime Lager. Stuk voor stuk geweldige bieren die voor de echte IPA liefhebber als muziek in de oren klinken.

 

Benieuwd naar het gehele Stone Brewing assortiment?

 

 

Populaire producten van Stone Brewing

Back to top